Film photography (film #10)

These are some photos taken with a “Skina SK-102” point-and-shoot plastic camera.

5 thoughts on “Film photography (film #10)

  1. Absolut dementiale pozele astea, Cristi. Poezie curata. Atat de calde si atat de familiare. Desi sunt recente, par dintotdeauna 🙂 Amazing… Digital ain’t got nothing on you!

  2. Da’… am și eu o întrebare: se mai găsesc filme de cumpărat? Și cum procesezi? Developezi tu? Că știu de pe vremea lui taică-meu ce proces complicat era să scoți pozele (un proces care includea soluții ciudat mirositoare, baia cufundată în lumină roșie și hârtii agățate cu cârlige pe sfoara de rufe :D)

    Cu luni în urmă, am citit articolul ăsta: http://bit.ly/i6wXjS .

    N-am fost niciodata un fotograf pasionat, dar așa m-a cuprins o tristețe…

    1. heeei… chiar mai gasesti filme de cumparat, culmea! 😀 numai ca la centrele foto, unde poti si printa de pe digital, gasesti doar 2, maxim 3 modele (fuji si kodak de diverse iso). exista, insa, si magazine specializate pe tehnica foto-video (vezi http://www.f64.ro) unde gasesti o gama mai larga (si de marci si de modele de filme foto). iar de developat, le developeaza cei de la centrele foto, cu 4 sau 5 lei (depinde de centru). problema mare este cu filmele alb-negru, unde e mai complicat procesul de developare, care trebuie facut manual. nu toate centrele fac asta (in plus, la cele care developeaza alb-negru, preturile sunt intre 8 si 30 de lei per film!!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s